НОВИНИ

Бойко Борисов към президента: Откъде знаеш ти кой ще е новият главен прокурор?

bnt avatar logo
от БНТ
19:35, 06.09.2021
5097
Чете се за: 02:00 мин.
У нас
Слушай новината

Днес в Раковски президентът Румен Радев отказа да коментира нападките на лидера на ГЕРБ, че вместо да обединява нацията, я потопява в омраза и хаос. Според него единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор.

Бойко Борисов отговори на президента малко по-късно пред младежката организация на партията в Пловдив. Според лидера на ГЕРБ - казаното от президента в ден като днешния още веднъж доказва, че той не е обединител на нацията. Борисов видя в думите на Радев и страх, че ще изгуби изборите.

"Вместо днеска само да се радваме, да си честитим празниците, всеки от нас да каже всъщност какво значи обединение, какво значи съединение, той днеска казва: Борисов най-важните му думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш ти кой ще е новият главен прокурор, бе? Той отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор, затова е и тоя зор да се сменят прокурорите, ама мен не ме е страх, аз толкова неща мога да му кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока. Той плаши. Диктаторът плаши политическите си опоненти, това прави. Това, което той е казал, е в нарушение дори на длъжността му. Вместо да се занимава как неговите партии, които с толкова зор вкара в парламента, раздават милиони, за да купуват депутати, доказано", коментира лидерът на ГЕРБ.

Репортер: Деница Торньова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пловдив почете Съединението - забележителния исторически пример за национално единство
Пловдив почете Съединението - забележителния исторически пример за национално единство
За пръв път от 10 години: Започва преброяване на населението
За пръв път от 10 години: Започва преброяване на населението