НОВИНИ

Борисов за съветника на Радев: Това му е най-чистият човек - в кавички

bnt avatar logo
от БНТ
16:04, 24.06.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Политика

Премиерът Бойко Борисов коментира обвиненията на президента Радев от тази сутрин, че прокуратурата все повече се очертава като политически играч, който подпомага кризисния пиар на премиера.

Борисов заяви, че няма да коментира, но "те" вече толкова са заседнали в тресавището и не могат да говорят никога вече нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм.

За уличения в търговия с влияние съветник на президента Пламен Узунов, премиерът заяви, че това не е кой да е, а съветник и това му е най-чистият човек - в кавички.

"Тези, които нямат работа, ходят от сутрин до вечер да коментират. Аз не коментирам. Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко мълчат и не говорят - толкова вече са заседнали в тресавището. Те вече никога не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. То просто не е кой да е - съветник - това му е най-чистият човек - в кавички, вътрешен министър по време на неговото служебно управление, е това е било вътрешен министър, смятате какво е било назад. Колкото по-бързо спрат да говорят и да търсят вината в другия, и погледнат своята къщичка. Както аз си гледам моята къщичка", каза Борисов.

Премиерът беше категоричен, че пред никого не се е крил за нищо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
COVID-19 плъзна от парти във Варна: 7 са заразени – деца и бременни
COVID-19 плъзна от парти във Варна: 7 са заразени – деца и бременни
Столичното РЗИ ще установява кои депутати са били без защитни маски днес в НС
Столичното РЗИ ще установява кои депутати са били без защитни маски днес в НС