НОВИНИ

Боряна Калейн и Катрин Тасева недоволни от представянето си вчера

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:08, 28.03.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Други спортове
боряна калейн катрин тасева разочаровани представянето

Българските грации Боряна Калейн и Катрин Тасева не бяха особено доволни от представянето си в съчетанията с бухалки и лента на Световната купа по художествена гимнастика.

Калейн, която водеше след първия ден в многобоя, допусна неточности и в двете си излизания на килима и това позволи на европейската шампионка ЛинойАшрам от Израел да излезе начело в подреждането.

Другата българка в надпреварата, Катрин Тасева, за момента заема 3-то място преди последните два потока в многобоя.

"И в двете съчетания днес допуснах грешки, които бяха от прибързване, недостатъчно внимание и концентрация. Надявам се утре да си ги спестя. Днес не бях толкова концентрирана, колкото бях вчера, но се чувствам по-уверена. Вече навлизаме по навътре в състезателни сезон, предстоят още изяви преди европейското първенство във Варна и олимпийските игри. Надявам се дотогава да покажа наистина какво мога. Основният ми проблем е концентрацията и може би върху това най-много трябва да се наблегне на този етап", каза Боряна Калейн пред колегите от bTV.

"Днес се чувствах малко по-добре от вчера. Беше по-малко напрежението, малко по-уверена, по-сигурна се чувствах. Успях да се доближа малко повече до съчетанията, които трябва да покажа на състезания и съм една идея по-доволна. След всяко едно съчетание, което изиграя на терена пред съдийките, се чувствам малко по-уверена и то е малко по-добро. трябва да наблегна върху изпълнението, което ще играе ключова роля на олимпийските игри, това е лично мое мнение и от играта без грешка.. Доста съм далече като гледам", коментира Катрин Тасева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ардан надигра Созопол в контрола
Ардан надигра Созопол в контрола
Антъни Иванов 6-ти на 100 ярда бътерфлай в САЩ
Антъни Иванов 6-ти на 100 ярда бътерфлай в САЩ