НОВИНИ

Ботев Пловдив откри новия си фен магазин

ботев пловдив откри новия фен магазин
Снимка: ПФК Ботев Пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
20:46, 22.11.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Ботев Пловдив откри новия си фен магазин. Точно в 15.30 ч. "канарчетата" отвориха врати на фен шопа, който се намира в центъра на Пловдив.

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Тодор Неделев и Желко Копич тържествено прерязаха лентата под аплодисментите на феновете.

След кратката церемония гостите се насладиха на вкусните изделия на нашите партньори от "Хлябъ". На щандовете в магазина феновете имаха избор от богатата колекция на Macron, както и новите фенски артикули.

Изявления пред медиите направиха Божидар Караджов и Алексей Киричек от маркетинг отдела на Клуба, както и треньорът на мъжкия отбор Желко Копич.

На събитието присъстваха още футболистите от мъжкия отбор Виктор Генев, Емануел Току и Антоан Бароан. Феновете направиха снимки за спомен с любимите си футболисти, треньорът на "канарчетата" и ветераните на клуба.

Магазинът се намира на адрес: ул. Райко Даскалов 40 (срещу Българска народна банка). В делничните дни магазинът ще бъде с работно време от 10.00 до 18.00 часа.

През уикенда фен магазинът на "канарчетата" също ще е отворен за привържениците на тима. В събота магазинът ще работи от 10.00 до 17.00 часа, а в неделя - от 11.00 до 16.00 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Великобритания, Франция и Германия осъждат ядрената програма на Иран
Великобритания, Франция и Германия осъждат ядрената програма на Иран
Мексико – Полша 0:0
Мексико – Полша 0:0