НОВИНИ

Бранислав Иванович е заразен с COVID-19

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:10, 08.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
бранислав иванович заразен covid

Крайният бранител на Уест Бромич Албиън Бранислав Иванович е заразен с коронавирус, съобщи сайтът на английския клуб.

“Мениджърът Славен Билич потвърди, че двама играчи ще пропуснат днешния мач от Премиършип с Тотнъм Хотспър заради положителни резултати от тестовете за COVID-19. Бранислав Иванович и Матеус Перейра влязоха в самоизолация. Клубът желае на футболистите скорошно оздравяване и при необходимост ще ги поддържа по време на карантината”, съобщават от пресслужбата на “дроздовете”.

На 29 юли тази година Иванович напусна Зенит Санкт Петербург след близо 2 години и половина в клуба, след като договорът му изтече. Сърбинът се присъедини към руския клуб на 1 февруари 2017 г., а през юли 2018 г. стана вицекапитан на тима, а по-късно и капитан.

С тима от Санкт Петербург Иванович стана двукратен шампион на Русия и носител на Купата на страната.

Преди да заигра в тима от Северна Русия, сръбският защитник направи солидна кариера в Чесли, като изкара там цели 9 години в периода 2008-2017. Със синята фланелка Иванович записа 377 мача, което го превърна в легенда на лондончани.

Бранислав Иванович има и 105 мача за националния отбор на Сърбия, кoето го прави играчът с най-много мачове за "сръбските орли". За страната си, левият защитник е записал участия на две световни първенства, през 2010 и 2018 година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Непознатите посоки на карикатуриста Теню Пиндарев в изложба "Живопис за удоволствие"
Непознатите посоки на карикатуриста Теню Пиндарев в изложба "Живопис за удоволствие"
Кимих аут от терените за дълго?
Кимих аут от терените за дълго?