НОВИНИ

Бруно Акрапович: Отиваме в Румъния, за да вземем точки

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:57, 02.12.2020
Чете се за: 01:07 мин.
Футбол
бруно акрапович отиваме румъния вземем точки

Старши треньорът на ЦСКА София заяви, че "червените" ще направят всичко възможно да спечелят точка или три при гостуването на ЧФР Клуж в предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Отборът потегли тази сутрин за Румъния за двубоя утре. До момента "армейците" имат само една точка в група "А", която спечелиха при гостиването си на Рома в Рим. Въпреки това, българският тим все още е в търсене на първото си попадение в груповата фаза.

"Отиваме да покажем най-доброто от себе си и да спечелим точки. Нямам кадрови проблеми, ще мога да разполагам с всички играчи", каза Акрапович преди заминаването за Клуж.

Акрапович разкри, че е възможно да направи една или две промени в състава за двубоя.

"Отборът изигра доста мачове в последно време и е нормално някои играчи да са изморени. Ще направя промени най-много на един или два поста. Винаги искам да играем с най-доброто, а ако правиш много ротации, трудно се намира най-добрата форма на отбора", коментира Акрапович.

Наставникът на "червените" допълни, че за него няма значени кой ще води състава на домакините в утрешната среаща. Както е известно, старши треньорът на румънците Дан Петреску бе уволнен след неубедителните резултати на тима напоследък.

"Нямам информация кой ще води ЧФР Клуж. Това е техен проблем. Искаме да играем нашата игра. Не ми е поставена специална цел за този мач, но аз винаги искам максимума и по всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Трябва да играем по начина, по който играхме в последния мач", каза още Акрапович.

Накрая Акрапович говори и за камерунеца Анатол Абанг, който кара проби в тима, заявявайки, че все още няма яснота по въпроса дали той ще остане за постоянно.

"Има футболист на проби при нас, но още не знаем как ще се развият нещата", коментира треньорът на "армейците".

Двубоя ЧФР Клуж - ЦСКА София е в четвъртък от 22:00 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО по БНТ 1!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НС отхвърли искане на БСП за изслушване на премиера за водата за Бургас
НС отхвърли искане на БСП за изслушване на премиера за водата за Бургас
Скопие изпраща Владо Бучковски като специален пратеник в София
Скопие изпраща Владо Бучковски като специален пратеник в София