НОВИНИ

Черно море подава жалба срещу Кабаков

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:53, 07.03.2021
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
черно море подава жалба кабаков

Ръководството на варненци възнамерява да подаде жалба срещу съдийската бригада, ръководила двубоя срещу Арда в Кърджали, съобщава официалният сайт на "моряците".

От клуба изразиха мнение, че реферът Георги Кабаков и неговите помощници са повлияли с отсъжданията си на крайния изход на мача, загубен от момчетата на Илиян Илиев с 0:1.

От ПФК Черно море претендират, че при атаката за единствения гол на кърджалии топката е напуснала очертанията на терена, но тъч не бе отсъден, въпреки че страничният съдия и четвъртият рефер са били много близо до ситуацията.

Освен това варненци смятат, че за тях не са били дадени две дузпи. Първата е за очевадна игра с ръка в наказателното поле пред погледа на Георги Кабаков, независимо, че топката срещна ръката на футболист на Арда след удар на негов съотборник.

Втората е в заключителните минути на двубоя и ако беше отсъдена, това със сигурност можеше да промени крайния резултат. При много по-безобидна ситуация, близо до аут линията в мача срещу ЦСКА на стадион "Българска армия" за Купата на България, беше отсъдена дузпа срещу варненци, пишат още от клуба.

От ръководството на варненци обобщават, че съдийските грешки в техен ущърб през този сезон стават все повече, което кара клуба да сезира в това трайна тенденция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Математици прогнозират двоен ръст на заболеваемостта до 3 седмици
Математици прогнозират двоен ръст на заболеваемостта до 3 седмици
Втори тур на частичните избори за кмет в смолянската община Баните
Втори тур на частичните избори за кмет в смолянската община Баните