НОВИНИ

ЦСКА 1948 наказа пропуските на Пирин (Благоевград)

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:40, 02.12.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
цска 1948 наказа пропуските пирин благоевград
Слушай новината

Отборът на ЦСКА 1948 спечели с минималното 1:0 домакинство си на Пирин (Благоевград) в среща от междинния 17-и кръг в Първа лига, играна на стадион "Бистрица".

Единственото попадение реализира Ивайло Чочев от дузпа в края на първата част, а гостите от Благоевград на свой ред получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар след почивката, който обаче беше отразен от стража Даниел Наумов.

По този начин "червените" на Николай Киров събраха 18 точки и се откъснаха на три пред 11-ия Локомотив (София), който по-късно днес излиза срещу ЦСКА.

Пирин (Благоевград) пък от своя страна остава на предпоследното 13-то място с актив от 12 пункта.

"Орлетата" на Уорън Фийни определено могат да съжаляват за срещата с ЦСКА 1948, тъй като през първото полувреме пропуснаха няколко изгодни ситуации чрез Мохамед Брахими. Французинът все пак се разписа в 41-та минута след добра комбинация с Юлиан Попев, но попадението бе отменено от ВАР заради засада на Попев.

Няколко минути по-късно системата за видео повторения отново влезе в употреба, но този път, за да маркира изблъскване в гръб на Николай Бодуров срещу Ангел Бастунов в наказателното поле на Пирин, което доведе до дузпа за ЦСКА 1948, реализирана от Чочев.

През втората част Бастунов на свой ред изблъска играч на гостите в гръб в наказателното поле, което пък доведе до дузпа за благоевградчани. Даниел Наумов обаче отрази изстрела на Станислав Манолев и по този начин съхрани трите точки за ЦСКА 1948.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха бус с 10 нелегални мигранти в Бургас
Задържаха бус с 10 нелегални мигранти в Бургас
Преди Никулден: Започнаха проверките на рибните пазари
Преди Никулден: Започнаха проверките на рибните пазари