НОВИНИ

ЦСКА остана без още един защитник

цска остана без един защитник
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
16:06, 28.08.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на още един от своите защитници.

Тибо Вион се контузи по време срещата с Виктория Пилзен на Националния стадион "Васил Левски" (3:0) от Лигата на конференциите. Футболистът ще отсъства 2 - 3 месеца, след като претърпи операция.

Наставникът се лиши от услугите и на Мено Кох, който също е с травма.

"Тибо Вион е със сериозна контузия от мача с Виктория Пилзен. Французинът е с фрактура на медиалния малеол с отчупване на фрагмент, което ще доведе до хирургическа интервенция в близките дни. Универсалният футболист получи травмата в глезена след единоборство и удар срещу чехите в четвъртък. Все още не може да се каже за колко време той ще отсъства от терена, но се очаква възстановяването му да протече в рамките на 2 до 3 месеца", написаха в официалния сайт "червените".

"В същото време стана ясно, че крилото Митко Митков ще бъде преотстъпен през есента в тима на Литекс, където ще има възможност да се изявява редовно и да трупа игрови опит. Митков ще бъде част от младежкия национален отбор за предстоящите мачове на „лъвчетата“ заедно с други армейски таланти - бранителите Християн Петров и Асен Дончев", информират още от ЦСКА.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Труп изплува от Гребния канал в Пловдив
Труп изплува от Гребния канал в Пловдив
Макрон: "Ислямска държава" продължава да бъде заплаха
Макрон: "Ислямска държава" продължава да бъде заплаха