НОВИНИ

ЦСКА-София с безупречна подготовка преди мача с Клуж

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:40, 22.10.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Лига Европа
цска софия безупреченна подготовка мача клуж

Административният щаб на ЦСКА-София е създал безупречни условия за участието на тима в груповата фаза на турнира Лига Европа.

Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 19:55 часа двубоя от първия кръг в група "А" на Лига Европа между отборите на ЦСКА-София и румънския шампион ЧФР Клуж.

и

Делегатът на срещата - Виталий Данилченко от Украйна, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък.

Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисвания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус, а по трибуните се очакват малко над 12 000 зрители, което е 30 % от целия капацитет.

"Армейците", които са домакини, ще играят в титулярния си екип - червени фланелки и бели гащета, а футболистите на Клуж ще бъдат с жълти фланелки и черни гащета.

Густаво Бусато, който най-вероятно ще застане на врата на ЦСКА-София ще бъде със сиво облекло, а стражът на Клуж - със зелено.

Четиримата съдии на евромача са от Турция - Халил Мерер (главен), Мустафа Ейсой (първи асистент), Джевджет Кьомюрчоглу (втори асистент), Корай Генчерлер (четвърти), а Луис Медина Канталехо от Испания ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха паметник на Златю Бояджиев в Брезово
Откриха паметник на Златю Бояджиев в Брезово
Пеле на 80 години: Четири факта, които не знаем за Краля
Пеле на 80 години: Четири факта, които не знаем за Краля