НОВИНИ

Данаил Папазов: Ахмед Доган няма никакво правно основание да пребивава в имотите в "Бояна" и Росенец

напрежение полицаи симпатизанти доган сараите бояна видео снимки
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
13:29, 31.08.2024
Чете се за: 02:05 мин.
У нас
Слушай новината

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност. Това заявява в писмо до медиите Данаил Папазов във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на "Делта Епсилон" в София, кв. "Бояна", както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган.

Данаил Папазов изразява загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които е собственик и представляващ.

Посочва, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на "Делта Епсилон" и "Хермес Солар" в София, кв. "Бояна" и в парк "Росенец", обл. Бургас.

"Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство", заявява още Данаил Папазов.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ал Ахли обяви Айвън Тоуни
Ал Ахли обяви Айвън Тоуни
От Видин потегли велопоходът по маршрута "Дунав ултра"
От Видин потегли велопоходът по маршрута "Дунав ултра"