НОВИНИ

Дейвид Хъдълстоун и Христос Маринов пропускат държавното в Пловдив

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:32, 17.03.2021
Чете се за: 00:31 мин.
Други спортове
дейвид хъдълстоун христос маринов пропускат държавното пловдив

Двама от най-добрите родни гимнастици Дейвид Хъдълстоун и Христос Маринов ще пропуснат държавното отборно лично първенство по спортна гимнастика за Купа България, което ще се проведе в края на седмицата в Пловдив.

Новината бе потвърдена лично от президента на родната федерация Красимир Дунев, който заяви: "Хъдълстоун има разтежение на рамото и ще трябва да го пазим за европейското първенство. Христос Маринов също е с травма на рамото. Йордан Александров е тук и ще участва на шампионата."

Турнирът ще събере участници от следните възрастови групи:юноши и девойки старша възраст, младежи, девойки, мъже и жени. Общо около 200 състезатели от 23 клуба ще се включат в надпреварата в града под тепетата.

Квалификациите, многобоят и отборните надпревари във всички възрасти са предвидени за петък, а в събота ще се проведат финалите на отделните уреди.

Мъжете и жените ще се състезават в двете отделни зали на спортното училище в Пловдив, като публика няма да има, а причината е, разбира се, пандемията от COVID-19.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Саркози отново на съд
Саркози отново на съд
Европейската комисия предлага цифрово зелено удостоверение за свободно движение в ЕС
Европейската комисия предлага цифрово зелено удостоверение за свободно движение в ЕС