НОВИНИ

"Денят започва с Георги Любенов" се завръща на 14 септември в ефира на БНТ

денят започва георги любенов завръща септември ефира бнт
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
17:25, 10.09.2024
Чете се за: 01:52 мин.
У нас
Слушай новината

Предаването "Денят започва с Георги Любенов" се завръща този уикенд по БНТ 1 след лятната ваканция. На 14 септември, събота, започва сезон № 14 на предаването, което, както и досега, ще се излъчва и през двата почивни дни от 8:00 до 11:00 ч.

"Денят започва с Георги Любенов" ще продължи да бъде територия за актуални събития, ключови политически разговори и звездни гости.

В екипа на предаването се завръща Стефан Попов – Чефо. Един от най-популярните инфлуенсъри с над 150 000 последователи в YouTube започна преди време като репортер в БНТ, а сега ще има своя собствена рубрика. Началото ѝ ще бъде поставено още тази неделя, 15 септември, със среща с олимпийския шампион Карлос Насар.

Към "Денят започва с Георги Любенов" се присъединява и Калин Сърменов. Всяка събота той ще припомня чрез архива на БНТ личности и събития, които не бива да забравяме. Темите за "паметта" и "миналото" ще бъдат представяни през гледната точка на един от най-колоритните български артисти.

През новия сезон на предаването Елена Розберг ще продължи да ни запознава с най-любопитните музикални новини, Ирина Цонева ще ни развежда из най-красивите места в света, Владко Мурдаров все така ще дава езикови съвети, а Ирена Григорова ще разкрива тайни и мистерии в "Неразказаната България".

Гледайте "Денят започва с Георги Любенов" всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1!

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът на РСМ ще идва в София в петък
Президентът на РСМ ще идва в София в петък