НОВИНИ

Дете беше намушкано в гърба след свада между непълнолетни в Ямбол

bnt avatar logo
от БНТ
09:07, 14.09.2023 (обновена)
Чете се за: 01:45 мин.
У нас
Слушай новината

Жестокост и агресия между деца в Ямбол. 15-годишно момче беше намушкано от друго дете след скандал за батут на детска площадка. Пострадалото момче е оперирано. За нападението е задържано момиче.

Инцидентът е станал около 21:30 ч. Група деца скачат на новия батут, който е изграден на спортната площадка, а друга група се спуска и приближава към тях. Това твърдят свидетели, станали очевидци на инцидента. Част от новодошлата група от кв. "Райна княгиня" е била и с колове в ръце.

По неизяснени за сега причини започнала свада между децата от батута и новодошлата група. Вследствие на спречкването е пострадало 15-годишно момче. То е транспортирано в ямболската болница. Нанесен му е удар с нож между двете лопатки. От болницата съобщиха, че острието не е попаднало в гръдния кош, не е наранен и белия дроб. Момчето е оперирано и е в стабилно състояние. Установени са всички участници от групата, която е дошла и е започнала свадата. Задържано е непълнолетно момиче на този етап. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство, за да се уточнят всички факти като например имало ли е предистория на този инцидент.

Повече вижте в прякото включване на Румяна Стефанова

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха група изоставени мигранти край Казичене
Откриха група изоставени мигранти край Казичене
Заседание на Народното събрание
Заседание на Народното събрание