НОВИНИ

Димитър Евтимов и Тибо Вион: Загубата от Левски бе тежка

Димитър Евтимов ЦСКА
Снимка: ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
18:20, 25.09.2022
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е категоричен, че никога няма да забрави загубата от Левски в последната шампионатна изява на клуба.

Стражът призна, че последните няколко дни в клуба са били неприятни, но след успеха над Септември София, нещата ще се "върнат към нормалното".

"Радвам се, че имаше фенове, които уважиха благотворителната кампания на ЦСКА. За жалост не успяхме да отидем в Казанлък, както първоначално искахме. Радващо е, че имаше хора, получи се добра контрола. Никога не е приятно да загубиш срещу Левски, особено с играта, която показахме. Заслужено загубихме, защото не се сбихме и не показахме характера от предишните ни мачове. Първите дни на никого не му беше приятно, но с тази победа и играта, която показахме нещата ще се върнат към нормалното. Загуба срещу Левски никога не се забравя, но трябва да продължим напред. Трябва да показваме хъс, енергия и агресия. Това ни липсваше срещу Левски. Всичко е забравено, зад гърба ни е. Продължаваме напред", категоричен е той.

Столичният клуб ще дари приходите от контролата на пострадалите от наводненията в община Карлово. Тибо Вион е радостен, че е част от благотворителната инициатива.

"Трудно бе психологически след загубата от Левски. В дните след поражението успяхме да изчистим главите си от неприятния резултат. Сега нещата си влизат в нормалното русло. Щом треньорът смята, че мога да помогна на позицията десен бек, съм готов да играя. В предишния си клуб също играх на тази позиция. Горд съм, че съм част от каузата. Приляга на отбор като нашия да участва в подобни каузи и да помага на хората", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пьотр Нестеров записа първата българска победа на Sofia Open 2022
Пьотр Нестеров записа първата българска победа на Sofia Open 2022
Яник Синер: Винаги се връщам на Sofia Open с удоволствие
Яник Синер: Винаги се връщам на Sofia Open с удоволствие