НОВИНИ

Димитър Евтимов: Лудогорец няма предимство пред ЦСКА

Димитър Евтимов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:03, 08.07.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов смята, че Лудогорец няма да има предимство пред „червените“ в мача за Суперкупата на България. Стражът говори след завръщането на тима на българска земя след задграничния лагер, който ЦСКА проведе в Австрия.

„Свършихме всичко, което беше най-важно за нас, изиграхме четири много важни мача за нас, срещу класни съперници, като резултатите нямат голямо значение. Да, Лудогорец вече изигра един официален мач, но ние имахме много добри контроли по време на лагера. Не мисля, че това е по-голямо предимство за тях. Ще видим“, сподели Евтимов.

„Всички мачове са важни, засега най-важният е първият с Лудогорец. Надявам се, че ще зарадваме цяла България на 17 юли. Мисля, че треньорът е доволен, обиграхме се. Готови сме за новия сезон“, завърши вратарят.

Мачът за Суперкупата на България ще противопостави ЦСКА и Лудогорец. Срещата ще се проведе на 17 юли, събота, от 20.30 часа. Двубоят ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски", като за фенове ще бъде достъпен в рамките на 50% от капацитета.

Валентин Антов сподели при пристигането на Летище София, че е натрупал много сериозен опит в Болоня.

„Ако имах възможност да остана, щеше да е хубаво, но това е животът и футболът. Понякога нещата не се случват както ние ги искаме. Голям опит бяха месеците ми там“, каза играчът на ЦСКА.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха първия барелеф на грузинския княз Алексей Церетели у нас
Откриха първия барелеф на грузинския княз Алексей Церетели у нас
Разкриха група за измами с внос на коли от Германия
Разкриха група за измами с внос на коли от Германия