НОВИНИ

Дреймънд Грийн: Загубих уважението си към Сабонис

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:31, 01.05.2023
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Една от звездите на Голдън Стейт Уориърс Дреймънд Грийн разкритикува литовецът Домантас Сабонис за поведението му след края на плейофната серия между "Воините" и Сакраменто Кингс, която вчера бе спечелена от действащите шампиони в НБА след успех със 120:100 като гост в решителния мач №7.

В интервю след срещата Грийн разкри, че е изгубил своето уважение към Сабонис, тъй като той е отказал да поздрави противниците, а е решил директно да се прибере в съблекалнята.

"Загубих уважението си към Сабонис. Той не ни подаде ръка след поражението. Не приветствам и не приемам. Когато загубихме мач №7 срещу Кливланд, просто се прибрах в съблекалнята. Изведнъж си помислих: "Това не е наред". И се върнах на полето, за да засвидетелствам уважение към опонента си. Трябва да можеш да губиш. Приеми го. Отдайте дължимото на опонента си. Реакцията му не ми хареса. Не уважавам това. Гадно е", сподели Дреймънд Грийн, който има на сметката си четири шампионски титли с Голдън Стейт - 2015, 2017, 2018 и 2022.

След успеха си късно снощи пък Уориърс си осигуриха място в плейофите на Западната конференция на НБА, където ги очкава сблъсък с Лос Анджелис Лейкърс, след като "езерняците", водени от ЛеБрон Джеймс, надиграха с 4-2 успеха състава на Мемфис Гризлис.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опит за покушение срещу главния прокурор (ОБЗОР)
Опит за покушение срещу главния прокурор (ОБЗОР)
Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността
Росен Желязков: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността