НОВИНИ

Ед Уудуърд изрази подкрепата си за Оле Гунар Солскяер

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:41, 14.11.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
уудуърд изрази подкрепата оле гунар солскяер

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд заяви, че ръководството на "червените дяволи" е твърдо зад мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер въпреки неубедителното начало на сезона.

След първите седем кръга във Висшата лига Юнайтед се намира 14-та позиция в класирането, а наскоро отборът регистрира и неочаквано поражение при гостуването си на Истанбул Башакшехир в Шампионската лига.

Тази серия и негативни резултати доведе до слухове в медиите, че Солскяер е заплашен от уволнение, но Уудуърд опроверга тези слухове.

“Клубът остава абсолютно убеден в положителния път, по който се движим под ръководството на Оле”, заявява директорът на Юнайтед в доклада за финансови отчети на клуба за третата четвъртина. В него е отбелязано, че приходите на “червените дяволи” са спаднали с 19.5 процента в сравнение със същия период миналата година, като основната причина е липсата на публика на “Олд Трафорд”. В същото време клубът увеличава приходите си от телевизионни права, тъй като се играха мачове през юли.

“Въпреки че пандемията от COVID-19 продължава да нанася сериозни щети, ние сме оптимисти, че постепенно навлизаме във фаза на възстановяване и нормализация. Устойчивостта на клуба силното ни представяне в комерсиален аспект продължават да ни дават солидна основа и ни зареждат с увереност по отношение на нашите дългосрочни планове, както на терена, така и извън него”, пише Уудуърд в доклада.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кралев: Спортът помага за преодоляване на стреса
Кралев: Спортът помага за преодоляване на стреса
Поредица от почивни дни по Коледа и Нова година
Поредица от почивни дни по Коледа и Нова година