НОВИНИ

Еленът Боб - разтуха по време на пандемия

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
12:45, 06.04.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Любопитно

Боб е млад елен и вече е част от семейството на Алисън Брус. Фамилията живее в Монтеспертоли. Селцето се намира в планински район край Флоренция.

Заради обявената карантина движението в селото и около него е почти замряло. И това вероятно е една от причините Боб да реши, че семейство Брус и кучето им Чарли, ще бъдат много добра компания.

Алисън Брус: През последните 24 часа се сдобихме с нов приятел - той се казва Боб. Миналата вечер просто дойде при нас. Мисля, че е много млад. И вече е част от ежедневието ни - идва и си тръгва. Но ни придружава по време на ежедневните ни разходки. И сега вече се разхождам с елен и куче!

Алисън признава с усмивка, че има ирония в това, кучето й, което обикновено гони дивите твари, да си играе с елен. А Боб очевидно се чувства много добре - обича ябълки и обелки от краставица. А сред най-любимите му занимания е гоненето на топка с Чарли.

Алисън казва, че в тези сложни времена, когато повечето новини са негативни, усеща се несигурност и тревога, общуването с двете четириноги е прекрасно преживяване.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румъния с условия за влизане и преминаване транзит през страната
Румъния с условия за влизане и преминаване транзит през страната
Над 7000 регистрирани в Бюрата по труда за ден
Над 7000 регистрирани в Бюрата по труда за ден