НОВИНИ

Емил Велев пред БНТ: Погасяването на дълговете на Левски е радостно, но за мен е по-важно как изглежда отборът на терена

емил велев бнт погасяването дълговете левски радостно мен важно изглежда отборът терена
bnt avatar logo
от БНТ
20:57, 11.04.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред БНТ, в което коментира слабите резултати на тима в последно време, както и новината за погасената главница към Националната агенция по приходите (НАП).

Пред нашата камера опитният специалист изрази мнение, че изплащането на задълженията в действителност е радостна новина за "сините" привърженици, но за самия него е по-важно как изглежда съставът на Николай Костов на терена.

"Феновете, разбира се, искат резултати. Никога не съм смятал, че Левски е в такова състояние, че да изпадне от професионалния футбол. Това, което Наско Сираков показа вчера е радостно, но за мен е по-важното как отборът изглежда на терена", сподели последният наставник, извел Левски до шампионската титла в България.

"И в Разград, и срещу ЦСКА се видя, че Левски издъхва през второто полувреме. На този етап от първенството това е странно. Срещу Черно море в събота очаквам още един тежък мач, който може да се окаже рубикон за класирането на тима в евротурнирите през следващия сезон", продължи той.

Запитан какво мисли за решението за пускането в игра на абсолютния дебютант в професионалния футбол Иван Андонов на вратата на Левски във Вечното дерби срещу ЦСКА, Емил Велев заяви следното: "Според мен не беше правилно това решение на треньора, когато имаш хора на Ники Михайлов и Пламен Андреев на пейката".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мобилизацията в Украйна: Липсват ясни срокове за времето на военната служба
Мобилизацията в Украйна: Липсват ясни срокове за времето на военната служба
"Великият Гетсби" оживява като балет на сцената на Софийската опера
"Великият Гетсби" оживява като балет на сцената на Софийската опера