НОВИНИ

Емоционалната Ивет Лалова: Нямаме нищо обещано, щастлива съм

емоционалната ивет лалова нямаме нищо обещано щастлива съм
bnt avatar logo
от БНТ
05:37, 02.08.2021
13392
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Българската лекоатлетка Ивет Лалова-Колио премина през почти цялата палитра от емоции след старта си на 200 метра на Олимпиадата в Токио. Тя даде интервю за БНТ, за което пристигна в зоната за журналисти с насълзени очи.

Малко след това Ивет Лалова показа широката си усмивка, за да увери всички, че е щастлива след края на участието си на своите пети Игри.

Участието на българката на Олимпиадата в Токио завърши в сериите на 200 метра.

„Развълнувах се и се разплаках от щастие. Вчера се смях на моята колежка Дина Ашер-Смит, че минаваше през всички емоции в едно интервю, а днес и аз се чувствам така. Може би е последното състезание, нищо не е обещано, нищо не е завинаги, ето едно доказателство, че човек трябва да се радва на всяко свое участие“, сподели Ивет Лалова.

Спринтьорката ни приключва своя дълъг олимпийски път, който обхваща 17 години – от 2004 година до днес.

„Една близка до мен жена, американка, която бори рака в момента, каза, че атлетите на тези Игри не са атлети, а суператлети. Пътят на всички атлети не беше лесен до тук, успях да направя този рекорд, който беше мъничка мотивация за мен през това време“, каза още родната националка.

Ивет Лалова записа лично постижение за сезона от 23.39 секунди на 200 метра в Токио, но това не беше достатъчно, за да продължи напред към полуфиналите.

“Искам да благодаря на всички, получих страхотни съобщения, едно от най-милите съобщения гласеше: „Благодаря ти, че си там“, каза още Лалова.

Екипът на БНТ подготви изненада на Ивет Лалова, предоставяйки ѝ запис на лично видео съобщение на нейния съпруг Симоне Колио, подготвено по-рано, но специално за нея след участието ѝ на 200 метра. Атлетката ни не успя да сдържи сълзите си, но какво точно ѝ каза, ще имате възможност да научите малко по-късно на bntnews.bg.

„Искам и на него да благодаря, той беше 24 часа с мен, благодаря ви, обичам ви“, каза още Ивет Лалова за БНТ.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България започна със загуба в борбата в Токио
България започна със загуба в борбата в Токио
Ивет Лалова се размина с голямата мечта в Токио
Ивет Лалова се размина с голямата мечта в Токио