НОВИНИ

Ева Янева: Вълнуващо е да се завърнеш

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:33, 22.08.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
ева янева вълнуващо завърнеш
Слушай новината

Опитната Ева Янева се завърна в игра за женския национален отбор по волейбол на България по време на двубоя срещу Испания и обяви като "вълнуващо" чувството отново да играе за представителния тим.

Бившата капитанка на "лъвиците" е част от състава за ЕвроВолей 2021, след като през 2016 година бе обявила, че се оттегля от националния отбор.

Срещу Испания, 36-годишната посрещачка завърши с 3 точки и 58% успеваемост в посрещането, помагайки на отбора да запише чиста победа с 3:0 срещу "Ла Фурия".

"Много се радвам най-вече заради добре свършената работа, за резултата и за следващата успешна стъпка по стълбичката. Беше вълнуващо да се върна на игрището. Имаше леко притеснение в началото, но след това се отърсих и, надявам се, си свърших работата добре", сподели след края на двубоя Янева.

Състезателката на Волеро Льо Кане не пропусна да благодари на публиката за подкрепата и обяви, че отбора ще направи всичко възможно да запише победа и срещу Германия.

"Българската публика, както винаги, беше невероятна, изключително зареждаща, мотивираща и подкрепяща. Беше просто удоволствие, особено и с добрите резултати. Ще направим всичко по силите си и срещу Германия. Силно се надявам да се поздравим с още една победа", завърши Ева Янева.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мотористи от Асеновград се включиха в гасенето на пожара над Югово
Мотористи от Асеновград се включиха в гасенето на пожара над Югово
Иван Петков: Имаме респект към всеки съперник
Иван Петков: Имаме респект към всеки съперник