НОВИНИ

Филип Филипов: Надяваме се в най-скоро време да започне изграждането на новия стадион

филип филипов искаме превърнем ldquoбългарска армияrdquo модерен стадион
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
18:06, 07.03.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че клубът и държавата работят по изграждането на новия клубен стадион. Той отговори на най-важните въпроси, зададени от феновете в рубриката на клубната медия "Въпроси и отговори".

Изпълнителният директор коментира процеса за изграждане на нов стадион.

"Въпросът за стадиона е най-важен за клуба. Спънки е имало през годините. От известно време насам, държавата и клубът гледат в една посока. Надяваме се в най-скоро време да започне изграждането на новия стадион в 'Борисовата градина'", добави той.

Бившият футболист на клуба поясни и ролята на школата в клуба.

"Аз съм продукт на тази школа. Знам какво е усещането едно дете, да играе за представителния отбор. Ще се грижа за школата, ще вложа цялата си енергия, знания и сърце, за да виждаме повече наши момчета в представителния отбор. В школата трябва да се възродят армейските традиции, трябва да се върне уважението към треньора, клуба и емблемата. Откакто се занимавам с школата се нагледах на абсурди. Станах свидетел на бой между родители. Друг пример е, че младо момче, което още не се е доказало, извива ръцете на клуба. Родителите поставят условия на треньора. Това е недопустимо", разказва той.

Филип Филипов увери запалянковците, че бившият шеф в клуба Стойчо Стоилов не работи все още на стадион "Българска армия".

"Стойчо Стоилов не работи в ЦСКА. Аз познавам го от 30 години. Били сме съотборници, той е един много стойностен човек, който разбира от футбол и с годините е доказал, че има око за добри играчи", заяви той.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Специално: Проф. Станчев от Харков за дългия път на евакуацията през бомбардировки и сражения
Специално: Проф. Станчев от Харков за дългия път на евакуацията през бомбардировки и сражения
Как скокът на газа и петрола се отразява на цените на горивата у нас?
Как скокът на газа и петрола се отразява на цените на горивата у нас?