НОВИНИ

Филип Филипов: Трябва да се спрат тези глупости с феновете

"И двата клуба са с големи фенски маси, правят хубави хореографии, недопустимо е", коментира той

филип филипов бнт първенството реши терена външни фактори
bnt avatar logo
от БНТ
21:10, 07.10.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира след равенството на "червените" с Левски (1:1), че резултатът е закономерен, но е имало една ситуация, в която Естрада и Назон са можели да решат дербито.

Има още много мачове до края на първенството. Много е рано да се говори за битка за титлата. Така че и Левски, и ние имаме амбиции за първите места. Имаше една ситуация, в която Естрада излезе сам срещу вратаря и я подаде на Назон. Там ако бях вкарали гол, щяхме да решим мача, защото веднага след изравнителния гол повеждахме с 2:1 и това щеше да пречупи Левски", коментира той.

"Играта беше на приливи и отливи. В едни моменти ние имахме инициативата, в други - Левски. Равенството е закономерно, защото и те имаха две положения, с които бяха близо до гол. Отбелязаха се голове, имаше положения. Този мач е с особен заряд, всеки иска да победи и не предприема толкова рискове, колкото в други двубои”, сподели директорът.

Трябва да се спрат тези глупости. И двата клуба са с големи фенски маси, правят хубави хореографии. Недопустимо е! Не трябва да се случва, защото могат да пострадат невинни хора. Това е една голяма глупост. Не искам да коментирам съдийството преди да съм изгледал мача. Мисля, че имаше една ситуация, при окято да се отсъди дузпа в наша полза, но не го твърдя, защото искам да видя записа от мача. Щом собствениците са предприели тази крачка за стадиона, значи имат средствата. Сигурен съм, че ги имат. Аз няма да ги дам, в това може да бъдете сигурни. Не мисля, че ще има пречки. В най-скоро време ще бутаме стария и след това започваме новия стадион. Нашият ще бъде завършен и най-хубавият в България”, каза Филипов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ювентус не срещна проблеми с Торино
Ювентус не срещна проблеми с Торино
Липсва програма за ранно откриване на рак на дебелото черво у нас
Липсва програма за ранно откриване на рак на дебелото черво у нас