НОВИНИ

Филип Станев и Станислав Балабанов от ИТН са част от Инициативния комитет на Румен Радев

филип станев станислав балабанов итн част инициативния комитет румен радев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
21:16, 27.09.2021
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Румен Радев е олицетворение на президентската институция, каквото искаме да я познаваме и виждаме, това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ". Заедно със своя съпартиец Филип Станев те станаха част от Инициативния комитет, който официално издигна кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за президентските избори.

Нашата позиция е ясна, ние изразихме безусловната подкрепа към двойката Румен Радев и Илияна Йотова за бъдещ президент и вицепрезидент. Ние сме изразявали мнението си на база факти и обективността, но това не е било по посока на г-н президента. Всеки, който е заемал публична длъжност, трябва да отговаря пред суверена, посочи Балабанов.

Свитият юмрук не е повод за реваншизъм, свитият юмрук е повод за обединение. Когато президентът Румен Радев слезе при протестиращите, той показа, че е част от гражданското общество. Общество, което поиска промяна, което се изправи срещу компрометираният модел на статуквото, каза още той.

Президентските избори са мажоритарни. Наша теза, която ще продължим да защитаваме и развиваме, накрая ще я доведем до логичен край, допълни от своя страна Филип Станев от ИТН.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия нанесе поражение на волейболистите ни до 21 години на Световното
Русия нанесе поражение на волейболистите ни до 21 години на Световното
Съществено захлаждане утре
Съществено захлаждане утре