НОВИНИ

Футболистите на Лудогорец запалиха светлините на коледната елха в Разград

Лудогорец
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
14:42, 03.12.2022
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

В зелено-бели цветове грейна коледната елха, която футболистите на Лудогорец, заедно с децата на Разград запалиха на весел празник.

Коледният дух присъстваше през цялото време на купона. Децата бяха посрещнати с бонбони и се запознаха отблизо с талисмана на клуба, орлицата Фортуна. Фен караваната на клуба, също бе част от изненадите за малчуганите и техните родители. За доброто настроение на всички допринесоха изпълненията на талантливите Ирем Али и Текин Зекериев от Център за работа с деца с ръководител Свилена Дечева, децата от ДТШ „Хорце“ с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, както и танцьорите от СБК „Шадоус“ с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов. Много усмивки предизвика близо триметровата розова коала, която танцува заедно с децата.

Най- много малчуганите от града се зарадваха на пристигането на любимите си футболисти от Лудогорец. Те, заедно с председателя на борда на директорите на Лудогорец, г-жа Теменуга Газдова и приказния Дядо Коледа запалиха светлините на празничната елха.

С пожелания за весели празници, здраве и успехи през следващата година г-жа Газдова се обърна към децата на града и техните родители. Не пропусна да отправи и пожелания към момчетата от Лудогорец за здраве и много успехи, с които да радват своите малки и големи фенове.

Всички дълго се снимаха пред празничната елха с футболистите и Дядо Коледа, както и успяха да попълнят колекцията си от автографи на любимите играчи.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова: Служебното правителство е антисоциално
Корнелия Нинова: Служебното правителство е антисоциално
Борисов: Ще предложим кабинет от експерти, недопустимо е да се поставят още условия за Шенген
Борисов: Ще предложим кабинет от експерти, недопустимо е да се поставят още условия за Шенген