НОВИНИ

Георги Дерменджиев: Не съм говорил с Нестор Ел Маестро в самолета, но това няма значение

"Като етап на подготовка свършихме много добра работа, около 80 процента", коментира специалистът

георги дерменджиев съм говорил нестор маестро самолета значение
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
16:51, 04.02.2024
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е разговарял с колегата си от ЦСКА Нестор Ел Маестро, въпреки че двамата пътуваха в един самолет на връщане от Анталия.

Лудогорец, ЦСКА и Ботев Пловдив се прибраха с един чартър от подготвителните си лагери в Турция и ще продължат тренировки у дома до подновяването на пролетния дял на първенството.

"Хубаво е, че пътувахме три български отбора, имам респект към всички треньори в българското първенство, отнасям се с голямо уважение. Не съм говорил с треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, но това няма значение", каза Дерменджиев пред репортери на летище "София".

Треньорът на разградчани е доволен от свършената работа в Анталия и е уверен, че отборът ще бъде напълно готов за старта на полусезона.

"Като етап на подготовка свършихме много добра работа, около 80 процента. Имаме още време до първите мачове и дотогава отборът ще бъде на 100 процента готов. Времето за подготовка е по-скъсено и трябва да се работи по друг начин, за да бъдат готови играчите. Няма нещо конкретно, което да ни тревожи, но от 10 февруари до 3-4 март имаме седем мача", каза Дерменджиев.

Той очаква нови попълнения преди затварянето на трансферния прозорец.

"До затварянето на трансферния прозорец ще дойдат нови играчи при нас. Няма да се включат веднага, ще е необходима адаптация, но такава е ситуацията. Харесвам комбинативния футбол и искам креативен играч", каза той.

Лудогорец стартира с мач за Суперкупата на България срещу ЦСКА 1948 на 10 февруари, а след това предстои и мач в Лигата на конференциите срещу швейцарския Сервет.

"Сервет е много сериозен съперник, изключително компактен отбор. Сервет ще изиграе пет мача от първенството до нашата среща и досега имат само с победи", каза Дерменджиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вижда ли се краят на сагата с избора на председател на СОС?
Вижда ли се краят на сагата с избора на председател на СОС?
Йелена Остапенко спечели турнира по тенис в Линц
Йелена Остапенко спечели турнира по тенис в Линц