НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 1: ЧФР Клуж - ЦСКА-София, двубой от груповата фаза на Лига Европа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:38, 03.12.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
гледайте живо бнт чфр клуж цска софия двубой груповата фаза лига европа

ЦСКА-София може и да няма шанс да излезе от групите, но пред "армейците" на Бруно Акрапович се открива прекрасна възможност да запишат първа победа в тазгодишното издание на Лига Европа.

Тази вечер "червените" гостуват на румънския шампион ЧФР Клуж, който се намира в криза, след като уволни старши-треньора си Дан Петреску.

В първата среша между двата отбора през октомври, на националния стадион "Васил Левски" българите изнесоха силен двубой, но липсата на опит си каза думата и две груби грешки в отбраната на "армейците" доведоха до поражение с 0:2.

За съжаление през този сезон ЦСКА-София все още не е успял да се разпише в Лига Европа, като именно това ще бъде основната цел пред тима тази вечер, ако иска да изпълни целта, поставена от треньора Бруно Акрапович, който заяви при заминаването на отбора вчера, че се надява на точка или три от гостуването в Румъния.

От друга страна, въпреки проблемите в отбора на ЧФР Клуж, румънците все още имат шансове да заемат едно от първите две места в групата, но всичко минава през задължителен успех тази вечер на стадион "Д-р Константин Радулеску".

Ще успее ли отборът на ЦСКА да задълбочи кризата в ЧФР Клуж и да запише първа победа в турнира Лига Европа през този сезон?

Научете отговора на въпроса тази вечер от 22 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 1!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Унищожиха невзривен боеприпас в Сливен
Унищожиха невзривен боеприпас в Сливен
Бебе с тегло над 5 кг се роди във Варна
Бебе с тегло над 5 кг се роди във Варна