НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Марица - ЛКС Комерскон (Лодз), мач от Волейболната Шампионска Лига за жени

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:33, 03.02.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Волейбол
гледайте живо бнт марица лкс комерскон лодз мач волейболната шампионска лига жени

Волейболистките, водени от Лазар Лазаров, продължават участието си в най-престижния европейски клубен турнир за жени с мач срещу ЛКС Комерскон (Лодз).

При първата срещу между двата тима през ноември в Пловдив, българките имаха своите шансове, но не се възползваха и в край на сметка отстъпиха с 2:3 гейма (18:25, 25:20, 25:20, 17:25, 10:15).

Тази вечер в Полша, българският шампион излиза в опит да стигне до първия си успех в турнира през този сезон, след като до момента ВК Марица допусна четири загуби.

В първия си мач в Лодз, пловдивчанки отново загатнаха за потенциала си, но за съжаление загубиха с 1:3 от френския Мюлуз.

Полякините от своя страна също започнаха с поражение от фаворита в групата Вакъфбанк (Истанбул). Волейболистките на Лодз обаче са въвлечени в лют спор за второто място в групата със състава на Мюлуз, което ги задължава да търсят успех тази вечер срещу Марица.

Българките, макар и последни в групата засега, на теория все още имат шансове да се доберат до 2-та позиция, която евентуално да им даде възможността да се класират за 1/4 финалите в надпреварата. Пътят към тях обаче минава само и единствено през успех тази вечер в Лодз.

Ще успее ли ВК Марица да грабне първи успех във Волейболната Шампионска Лига за жени или ЛКС Комерскон ще направи важна крачка към второто място в тази Група С?

Разберете тази вечер от 21.25 часа НА ЖИВО в ефира на БНТ 3!!!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цвети Пиронкова остава без победа срещу Серина Уилямс
Цвети Пиронкова остава без победа срещу Серина Уилямс
Костадин Ангелов: Нашата цел е да запазим хората здрави
Костадин Ангелов: Нашата цел е да запазим хората здрави