НОВИНИ

Григор Димитров: Доволен съм от начина, по който се борех

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:00, 20.05.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Тенис
григор димитров доволен съм начина борех
Слушай новината

Григор Димитров изрази задоволство от първата си победа в тазгодишното издание на тенис турнира от сериите "ATP 250" в Женева.

Късно снощи най-добрият ни тенисист победи квалификанта от Беларус Иля Ивашка с 6:4, 6:4 и достигна до четвърти четвъртфинал за годината.

"Беше добър ден за мен, много съм доволен от начина, по който се борех", заяви първата ни ракета на пресконференцията след мача.

"Липсваше ми малко късмет в последните ми два или три мача, които играх в Мадрид и Рим. Чувствах, че заради няколко лошо изиграни точки губех срещите. Това би могло да бъде много обезкуражаващо, но аз съм много благодарен, че получих възможност да играя отново. Получаването на "уайлд кард" означава много за мен. Исках да използвам всеки шанс, който имам, когато съм на корта", допълни поставеният под номер 4 в основната схема Димитров.

На 1/4-финалите в швейцарския град 30-годишният хасковлия ще срещне победителя от двойката Артюр Казо (Франция) - Пабло Куевас (Уругвай). Южноамериканецът водеше с 6:2, и 4:3 с пробив преди срещата да бъде прекратена заради дъжда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВСС прие критериите за анализ на дейността на спецпрокуратурите
ВСС прие критериите за анализ на дейността на спецпрокуратурите
Започва делото срещу Саркози за финансиране на предизборната му кампания
Започва делото срещу Саркози за финансиране на предизборната му кампания