НОВИНИ

Григор Димитров по същото време и на същия корт в четвъртък

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:35, 03.02.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Тенис
григор димитров същото време същия корт четвъртък

Организаторите на турнира публикуваха програмата за четвъртък, според която първата ни ракета отново ще играе на "1573 Арена", като мачът му срещу Алексей Попирин е шести в програмата.

Това означава, че по всяко вероятност хасковлията ще излезе на корта не преди 10 часа българско време, като това, разбира се, зависи от развоя на предишните пет двубоя.

По-рано днес, българинът започна победоносно своята кампания през 2021-ва година, след като надигра с 6:3, 6:3 друг представител на домакините, участващият с уайлдкард Андрю Харис.

Поради забавянията в програмата, този мач започна по времето, около което се очаква да излязат на корта в утрешния ден Димитров и Попирин.

Това ще бъде първи двубой между двамата, като 21-годишния австралиец понастоящем се намира под номер 114 в световната ранглиста, а най-високото му постижение е 87-ми от юли 2019-та.

Попирин определено не е за подценяване, тъй като в последните два сезона неизменно стигаше до третия кръг на Australian Open, където именно в момента се провежда Murray River Open.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров трябва да се изолира в хотела си
Григор Димитров трябва да се изолира в хотела си
Българските граждани в САЩ ще могат да гласуват на 4 април
Българските граждани в САЩ ще могат да гласуват на 4 април