НОВИНИ

Григор и Томи Пол отстъпиха на двойки в Акапулко

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:56, 18.03.2021
Чете се за: 00:42 мин.
Тенис
григор отпадна двойки

Българо-американският дует се бори здраво, но въпреки това загуби в срещата си от първия кръг в турнира на двойки от сериите АТР 500 в Акапулко.

Димитров и Пол допуснаха поражение от поставените под №4 Раджийв Рам и Джо Солисбъри, които са шампиони при дуетите от Australian Open 2020, а през тази година достигнаха до финал.

В първия сет двете двойки си размениха по един пробив преди в десетия Рам и Солисбъри да нанесат решителен удар и след втори брейк да измъкнат първата част след 6:4 в тяхна полза.

Българо-американското дуо обаче изигра безупречен втори сет, в който Григор и Томи осъществиха два пробива след 6:3 вкараха мача в решителен тайбрек сет.

В третата част Димитров и Пол първи взеха аванс при 3-1 точки, но Рам и Солисбъри обърнаха развоя при 7-4 точки в тяхна полза. При 9-6 те получиха и три сетбола, като съумяха при последната си възможност да сложат точка на спора и да се класират за 1/4 финалите в турнира.

Радващото за нас е, че първата ни ракета продължава в надпреварата на сингъл, след като по-рано днес записа втора чиста победа в турнира, надигравайки Миомир Кецманович. В спор за място на 1/2 финалите Григор ще се изправи срещу Лоренцо Музети.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Даниел Иванов записа четвърта победа в Токио
Даниел Иванов записа четвърта победа в Токио
Ново свлачище затвори пътя Своге - Ребърково
Ново свлачище затвори пътя Своге - Ребърково