НОВИНИ

Григор на 1/8-финал в Акапулко след отказване на Манарино

Борил Гочев
от Борил Гочев
07:33, 17.03.2021
Чете се за: 00:41 мин.
Тенис
григор финал акапулко отказване манарино

Първата ни ракета водеше с 6:4, 3:0, когато френският му опонент предпочете да се откаже заради заболяване, както беше обявено от съдията на стола.

Иначе преди това двамата демонстрираха равностойна игра, като за наша радост във важните моменти Димитров показа кой от двамата притежава повече класа на корта.

Срещата между Димитров и Манарино започна оспорвано, като Гришо пръв стигна до точка за пробив в третия гейм, която обаче беше отразена. В седмата родния тенисист получи нови два шанса да пробие и при общо третата си възможност взе подаването на съперника си, повеждайки с 4:3. При 5:4 Григор сервираше за сета и бе подложен на сериозно изпитание, но се справи, отразявайки три брейкбола и в край на сметка след 48 минути игра първа ни ракета си осигури аванс в сетовете.

Втората част започна прекрасно за хасковлията, който набързо поведе с 3:0, докато Манарино видимо не се чувстваше добре на корта и започна все по-често да допуска неточности. В четвъртия гейм французинът предпочете да съхрани здравето си и се отказа, пращайки Григор към втория кръг на надпреварата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК представя "зеления паспорт" за ваксинация
ЕК представя "зеления паспорт" за ваксинация
Предлагат затягане на мерките и в Бургас
Предлагат затягане на мерките и в Бургас