НОВИНИ

Илиан Илиев: Трябва да сме агресивни срещу Апоел Беер Шева

Илиан Илиев и Даниел Димов очакват труден мач срещу израелския тим

Илиан Илиев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Репортер: БНТ-Варна
20:59, 31.07.2024
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Черно море е готов да направи решителната стъпка и да отстрани израелския Апоел Беер Шева във втория предварителен кръг на Лигата на Конференциите. В първата среща двата отбора завършиха при нулево равенство и всичко ще се реши на реванша в Разград.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще изисква неговият отбор да влезе в мача с Апоел пределно концентриран и да не оставя инициативата на съперника.

"Трябва да сме агресивни върху човека с топка. Имат доста качествени играчи. Бюджетът им е десетки пъти по-голям от нашия", заяви старши треньорът на варненци Илиан Илиев.

Наставникът добави, че отборът на Апоел разполага с добри футболисти на всички постове, но очаква опасността да дойде от фланговите им нападатели.

"Ние трябва да се постараем да ги неутрализираме и не само персонално хората в тези зони, а целия отбор", допълни националният селекционер.

Капитанът на Черно море Даниел Димов очаква реваншът да е по-труден, защото и двата отбора вече се познават добре. Опитният футболист сподели, че варненци имат план как да стигнат до крайния успех.

"Трябва да свалим топката, да играем с комбинации, подавания, за да излизаме на по-чисти ситуации и да отбележим гол. Така че мачът е отворен и се надяваме да се представим по-добре", добави футболистът.

Реваншът е на 1-ви август от 20:30 часа на стадион “Хювефарма Арена” в Разград.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хизбула потвърди смъртта на Фуад Шукр
Хизбула потвърди смъртта на Фуад Шукр