НОВИНИ

Intelligent Music Project с безплатен концерт за медици, преподаватели, ученици и студенти

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
12:56, 15.01.2022
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

Българската група Intelligent Music Project, която ще представи България на Евровизия тази година, прави безплатен концерт за медици, преподаватели, ученици и студенти.

Хората, които си купят билет за концерта на 5 февруари и нямат зелен сертификат, ще могат да се възползват от безплатни антигенни тестове, преди началото на събитието.

Музикантите от българската сензация за Евровизия са решили първото представяне на парчето Intention в столицата да е безплатно за всички желаещи медицински лица, ученици , студенти и учители.

Според групата и техния продуцент д-р Милен Врабевски именно те са най-потърпевши от дългата пандемия и заслужават жестове.

"Натовареността на всички лекари, медицински сестри и санитари, невъзможността на студентите да ходят на университет и да посещават уроци на живо, това доста ги ощети", казва Бисер Иванов, китарист в "Intelligent Music Project".

Пeсента Intention вече е изпълнена на живо пред публиката в Русе, Стара Загора, Плевен и Търново. Предстои представянето ѝ в София.

"Една идея по-разглезени са хората от гледа точка на това, че имат повече шансове и опции да задоволяват културния си глад. Дори доста често в провинцията публиката е много по-екзалтирана, с доста по-голямо желание и хъс за купон", смята Славин Славчев, беквокалист на "Intelligent Music Project" и не забравя да отправи покана:

"Ние сме "Intelligent Music Project". Искаме най-сърдечно да ви поканим на нашия концерт на 05.02 в Sofia life club, където ще имаме възможността да споделим с вас на живо нашата най-нова песен Intention, с която ще представим България на "Евровизия 2022"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Петков поема женския националнен отбор на Украйна
Иван Петков поема женския националнен отбор на Украйна
Уважиха искането на адвокатите на Джокович делото срещу него да се гледа от трима съдии
Уважиха искането на адвокатите на Джокович делото срещу него да се гледа от трима съдии