НОВИНИ

Изпълкомът на БФС прие покана за извънредно общо събрание на 11 декември

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
13:21, 30.10.2020
Чете се за: 00:29 мин.
Футбол
изпълкомът бфс прие покана извънредно общо събрание декември

На вчерашното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз прие покана за извънредното общо събрание на БФС, насрочено за 11 декември 2020 г., както и условията за избор и определяне на делегати на клубовете в системата на съюза в съответствие с Устава на БФС.

Приети бяха съставите на комисиите за подготовка на Конгреса, за подготовка на документите за Конгреса, както и за промени в Устава на БФС.

Членовете на Изпълнителния комитет одобриха организационни регламенти относно Общото събрание, които ще бъдат представени на вниманието на делегатите.

Приети бяха и правилата за издигане на кандидатура за президент на БФС, като постъпилите предложения от клубове, придружени от писмено заявление за съгласие и декларация за конфликт на интереси от страна на самия кандидат, ще бъдат приемани в деловодството на БФС най-късно 15 дни преди датата на провеждане на Конгреса (до 17:30 ч. на 26 ноември 2020 г.) и ще бъдат обявени най-малко 10 дни преди датата на провеждане (т.е. до 17:30 ч. на 1 декември 2020 г.).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Седем "червени области" в Гърция заради COVID-19
Седем "червени области" в Гърция заради COVID-19
Донарума и Милан не могат да се разберат за новия договор
Донарума и Милан не могат да се разберат за новия договор