НОВИНИ

Джеймс Хардън с "трипъл-дабъл" при седмата поредна победа на Бруклин Нетс

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:17, 25.02.2021
Чете се за: 00:42 мин.
Баскетбол
джеймс хардън трипъл дабъл седмата поредна победа бруклин нетс

Новото попълнение на Нетс бе над всички на паркета при успеха със 127:118 над Сакраментко Кингс, приключвайки с 29 точки, 14 асистенции и 11 борби.

Седмата поредна победа за отбора дойде, въпреки отсъствието на една от звездите на тима Кевин Дюрант. В това време обаче на сцената излезе Брус Браун, който изигра много силен двубой и оотбеляза 29 точки.

За победителите Кайри Ървинг добави още 21 пункта, 7 асистенции и 5 борби, а всички от стартовия състав на Нетс, записаха двуцифрен актив от точки.

От тима на Сакраменто Кингс най-много точки записа Де’Арън Фокс , 27, докато Тайрийз Халибъртън се отчете с 23 пункта от пейката.

Двубоят в “Барклейс Сентър” в Бруклин бе и първото спортно събитие в Ню Йорк, на което бяха допуснати фенове в залата от дълго време насам. Лично губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо даде разрешение за това по-рано този месец.

Общо 324 зрители видяха на живо седмия пореден успех на Нетс, като всички те трябваше да предоставят отрицателен тест за COVID-19, направен не повече от три дни преди мача.

Поредната победа изкачи Бруклин на второ място в Източната конференция с баланс 21-12, докато за Сакраменто осмото поредно поражение ги изпрати на 12-то място на Запад.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бащата на Джокович: Новак ще задмине Надал и Федерер до година и половина
Бащата на Джокович: Новак ще задмине Надал и Федерер до година и половина
София ще разполага с близо 2 млрд. лв. бюджет през тази година
София ще разполага с близо 2 млрд. лв. бюджет през тази година