НОВИНИ

Кирил Десподов: Пожелавам си и ние един ден да видим заря на стадиона в България, защото сме се класирали за голямо първенство (ВИДЕО)

кирил десподов пожелавам един ден видим заря стадиона българия сме класирали голямо първенство видео
bnt avatar logo
от БНТ
18:24, 19.11.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Български футбол
Слушай новината

Капитанът на България Кирил Десподов застана пред камерата на БНТ минути след края на двубоя срещу Сърбия, за да коментира последния мач и за двата тима от европейските квалификации, завършил 2:2.

Десподов заяви, че през второто полувреме нашият отбор е заиграл по-добре, след като играчите са успели да овладеят емоциите си и изрази съжаление, че "лъвовете" не са успели да спечелят поне един от двата двубоя срещу Сърбия и Унгария.

"Определено реагирахме по по-добър начин спрямо първото полувреме. Успяхме да овладеем емоциите си. Започнахме да владеем повече топката и да търсим празните пространства и нещата се получиха. Мисля, че в поне един от двата мача можехме да излезем с пълния комплект точки, но това е положението. Ще работим и дай боже да имаме повече късмет в следващите квалификации. Треньора трябва да анализира къде сме допуснали грешки и къде можем да се подобрим", започна Десподов.

"Пожелавам си и ние да имаме късмет и един ден да видим на стадиона в България заря, защото сме се класирали на европейско или световно", сподели още звездата на ПАОК.

Накрая капитанът на "трикольорите" още веднъж сподели, че в българския отбор искат да получат подкрепата на феновете на стадиона.

"Доста се изписа и се изговори през тази седмица. Всеки си има право на собствено мнение. Аз казах и след първия мач, че искаме феновете да ни подкрепят на мачовете", завърши Кирил Десподов.

Вижте цялото интервю във видеото!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Русев пред БНТ: Горд съм от първия си гол за националния отбор, самочувствието идва, когато играеш в Европа (ВИДЕО)
Георги Русев пред БНТ: Горд съм от първия си гол за националния отбор, самочувствието идва, когато играеш в Европа (ВИДЕО)
Тагарев: Имаме вот на недоверие за отбраната в момент, в който излизаме от руската орбита
Тагарев: Имаме вот на недоверие за отбраната в момент, в който излизаме от руската орбита