НОВИНИ

Кирил Добрев: Да намалим политическата конфронтация, обществото иска да види отговорни хора

bnt avatar logo
от БНТ
11:22, 15.03.2020
Чете се за: 00:52 мин.
Политика

Задължително е да намалим политическата конфронтация. В период на кризи обществото иска да види в политиците отговорни хора. Хора, на които те са поверили чрез гласа си своето бъдеще. Надявам се целият политически елит да бъде на своето ниво.

Това заяви в предването "Денят започва с Георги Любенов" зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

Той изрази своето уважение към генерал Мутафчийски за начина, по който води кризисния щаб и посланията, които дава. Според него всички мерки са навременни и начинът, по който се подхожда, е доста сериозен.

Кирил Добрев - зам.-председател на БСП: Необходимо е малко да се стегнем. Дисциплината, самодисциплината, отговорността на всеки един вече тежи с пълна сила. Много е важно след всяка една криза обществото да излезе по-единно и съм сигурен, че тази криза, която връхлетя България, ще помогне за това.

Той коментира и изявлението на генерал Мутафчийски снощи, в което той поиска по-строги мерки за ограничаване на заразата у нас.

Кирил Добрев - зам.-председател на БСП: Според мен му беше писнало от глезотии цял ден - от това на кой как ще пострада бизнесът, коя може да иде да се фризира и коя не може и реакцията на генерала беше адекватна. И наистиНа е добре политиците да не му извиваме ръцете.

Според него Министерският съвет трабва да уеднакви документите за всяко едно ведомство: "Така че като е криза, да е криза за всички.Не може едни обекти да работят, други да не работят".

Вижте още от разговора със зам.-председателя на БСП във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Училищата във Варна не разполагат с разработена система за дистанционно обучение
Училищата във Варна не разполагат с разработена система за дистанционно обучение
Бойко Борисов пристигна в президентството за срещата с Румен Радев
Бойко Борисов пристигна в президентството за срещата с Румен Радев