НОВИНИ

Клоп не упрекна Салах за действията му

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:24, 21.11.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
клоп упрекна салах действията

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не обвини нападателя Мохамед Салах, след като египтянинът се зарази с COVID-19 след посещение на сватбата на брат си.

Снимки и клипове от щастливото събитие показаха как 28-годишният голмайстор танцува, заобиколен от десетки други хора, но никой от тях не носи маска.

Заради положителния си тест за коронавирус Салах не взе участие в мача на Египет с Того от квалификациите за Купата на африканските нации, а по всичко личи, че няма да бъде на разположение и в следващите поне три мача на Ливърпул във всички турнири.

В неделя Ливърпул е домакин лидера в класирането на Висшата лига Лестър Сити, като освен на Салах, мърсисайдци ще бъдат и без близо половината от останалите си титуляри.

Централните бранители Върджил ван Дайк и Джо Гомес вероятно ще отсъстват до края на сезона, докато десният бек Трент Алекзандър-Арнолд също е аут за двубоя поради контузия от дербито с Манчестър Сити преди две седмици. Капитанът Джорджан Хендерсън също има здравословни проблеми след паузата за националните отбори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Себастиан Ожие няма да слага край на кариерата си
Себастиан Ожие няма да слага край на кариерата си
Шакир Стоянов остана с бронз в Будва
Шакир Стоянов остана с бронз в Будва