НОВИНИ

Костов: Срещу Лудогорец ще гледаме качествен футбол, надявам се на справедлив рефер

Треньорът на Левски Николай Костов обяви, че очаква мачът срещу Лудогорец утре да бъде качествен. Той сподели, че няма да пази футболисти за предстоящото след това дерби с ЦСКА в неделя.

Николай Костов
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
13:06, 02.04.2024
Чете се за: 03:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Левски Николай Костов обяви, че очаква мачът срещу Лудогорец утре да бъде доста качествен. Той сподели, че няма да пази футболисти за предстоящото след това дерби с ЦСКА в неделя.

„Не можем да запазваме никого за ЦСКА. Играчите са предупредени, сигурно и съдиите са предупредени. Очаквам да има качествен футбол в мача с Лудогорец, защото притежават много интересни футболисти, играят със самочувствие, много години са шампиони, креативни са. Ние обаче също имаме такъв тип играчи и затова очаквам добър мач“, започна Костов.

„Това за съдиите го казах шеговито. Кабаков е най-добрият съдия и разчитаме на неговата справедливост и да си свърши работата както трябва. На миналия мач с Лудогорец беше в стаичката с ВАР и там не го видяхме. В първия мач надиграхме отбора на Лудогорец, но загубихме трите точки и тръгнахме надолу, а той имаше някои ситуации, с които не се справи“, коментира още треньорът.

„Искрено се надяваме да прекъснем серията срещу този съперник. Мислим само за моментното състояние на нашия отбор. В последния мач победихме, но много фенове си тръгнаха нещастни заради играта през второто полувреме. Дано да покажем добрите неща от мача със Славия. Футболистите имат самочувствие и се надявам да излезем от двубоя с победа. Стандартните положения са част от играта. Работим над тях доста сериозно", обясни наставникът на "сините".

"С Лудогорец ще направим абсолютно същите комбинации, нека да бъдат готови за тях играчите на съперника. Ще вкараме много стрес ако мислим за следващия, по-следващия противник. Мислим само мач за мач. Трябва да догонване каквото сме изпуснали като точки. Защо ми е такъв стрес да мисля за мач с ЦСКА. Да мине мача с Лудогорец, да анализираме как сме играли, да видим с какво самочувствие ще се върнем и тогава ще говорим за ЦСКА“, заяви Николай Костов.

Групата на „сините“ за мача с Лудогорец утре: Пламен Андреев, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Дейвид Михалев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Хоакин Фернандес, Вендерсон Цунами, Карлос Охене, Асен Чандъров, Асими Фадига, Патрик Мислович, Борислав Рупанов, Джавад Ел Джемили, Евертон Бала, Марин Петков, Билал Бари, Рикардиньо, Преслав Бачев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дете загина, а други две са тежко ранени след като 12-годишен откри стрелба във Финландия
Дете загина, а други две са тежко ранени след като 12-годишен откри стрелба във Финландия
Столичната община с предупреждение заради силния вятър
Столичната община с предупреждение заради силния вятър