НОВИНИ

Кристиан Костов с нова песен

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
13:18, 10.05.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Още

Кристиан Костов, който беше представител на България на "Евровизия" 2017, има нова песен. Тя се казва "Better".

За нея разказа, че това е една от най-любимите му песни и му е било трудно да я запише, но абсолютно си е заслужавало. Всичко започнало през 2018 година, когато се е запознал с Трей Кембъл от Equinoх - представителите ни на "Евровизия" 2018.

Кристиан Костов - певец: От една страна ми е много тъпо, че много хора ми пишат в инстаграм, че текстът много им харесва и те се чувстват по същия начин, защото не бих искал толкова хора да се чувстват така. Обаче това е реалността, в която живеем.

Кристиан обясни, че от една страна, се чувства прекрасно, защото е вкъщи със семейството си, но от друга страна, е свикнал да работи с много хора и да бъде с тях в една стая, затова в момента не пише нови песни, а завършва проекти. "Когато започвам нещо, предпочитам да има живи хора до мен, а не така по скайп", допълва той.

Кристиан Костов - певец: В истинския си живот аз съм супер спокоен. Някои хора понякога мислят, че съм тъжен, а всъщност е обратното - когато се чувствам добре, аз съм много много спокоен.

Вижте още от разговора във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Военни унищожиха боеприпас, открит в Казанлък
Военни унищожиха боеприпас, открит в Казанлък
Съветът за тристранно сътрудничество ще обсъди утре антикризисните мерки
Съветът за тристранно сътрудничество ще обсъди утре антикризисните мерки