Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Кристиан Костов с нова песен

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
13:18, 10.05.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Още

Кристиан Костов, който беше представител на България на "Евровизия" 2017, има нова песен. Тя се казва "Better".

За нея разказа, че това е една от най-любимите му песни и му е било трудно да я запише, но абсолютно си е заслужавало. Всичко започнало през 2018 година, когато се е запознал с Трей Кембъл от Equinoх - представителите ни на "Евровизия" 2018.

Кристиан Костов - певец: От една страна ми е много тъпо, че много хора ми пишат в инстаграм, че текстът много им харесва и те се чувстват по същия начин, защото не бих искал толкова хора да се чувстват така. Обаче това е реалността, в която живеем.

Кристиан обясни, че от една страна, се чувства прекрасно, защото е вкъщи със семейството си, но от друга страна, е свикнал да работи с много хора и да бъде с тях в една стая, затова в момента не пише нови песни, а завършва проекти. "Когато започвам нещо, предпочитам да има живи хора до мен, а не така по скайп", допълва той.

Кристиан Костов - певец: В истинския си живот аз съм супер спокоен. Някои хора понякога мислят, че съм тъжен, а всъщност е обратното - когато се чувствам добре, аз съм много много спокоен.

Вижте още от разговора във видеото.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Военни унищожиха боеприпас, открит в Казанлък
Военни унищожиха боеприпас, открит в Казанлък
Съветът за тристранно сътрудничество ще обсъди утре антикризисните мерки
Съветът за тристранно сътрудничество ще обсъди утре антикризисните мерки