НОВИНИ

Кристиан Пулишич също се оплака от методите на Тухел

Челси
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:17, 27.01.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Български футбол
Слушай новината

Футболистът на Челси Кристиан Пулишич изрази недоволството си, че наставникът му на клубно ниво Томас Тухел го кара да играе в нестандартни за него позиции.

Състезателят на "сините" бе закупен от клуба за 58 млн. паунда през 2019 г. Оттогава той не може да се наложи като сигурен титуляр в стартовия състав на тима заради контузии.

"Годината бе изпълнена с висини и спадове. Нещата не са такива, каквито искам. Когато играя за страната си, всички постоянно ме разпитват за позицията ми в Челси, което е неприятно. Старая се ситуацията в Челси, да не ми влияе психически. Тежко е, защото понякога ми влияе. Не винаги играя в позициите, който ми се ще. Надявам се това да ми е помогнало и да мога да играя в предпочитаните за мен позиции", заяви американецът пред местната телевизия "ЕнБиСи Спорт".

23-годишният състезател не е първият футболист, който упреква методите на своя треньор. Съотборникът му Ромелу Лукаку даде интервю пред телевизионната платформа "Скай Италия", в което белгийският национал признава, че не е доволен от формацията, която използва Томас Тухел, и споделя, че ще се радва да се завърне в Интер "докато все още играе на високо ниво".

В последствие германският специалист остави нападателя извън групата за няколко мача, а играчът се извини за разразилия се скандал, след като бе глобен от клуба.

Предстои да разберем как 48-годишният мениджър ще коментира думите на своя възпитаник.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лудогорец надигра Висла Плоцк в двучасов двубой
Лудогорец надигра Висла Плоцк в двучасов двубой
ГЕРБ: Правителството да отдели 2% от брутния вътрешен продукт за отбрана
ГЕРБ: Правителството да отдели 2% от брутния вътрешен продукт за отбрана