НОВИНИ

Кристиано Роналдо: Португалия ще играе в Катар

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:37, 15.11.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
кристиано роналдо португалия играе катар
Слушай новината

Голямата звезда и капитан на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да увери всички свои сънародници, че "мореплавателите" ще успеят да се класират за Мондиала в Катар 2022, макар и през баражите.

Вчера вечерта португалците бяха шокирани насред Лисабон от отбора на Сърбия, губейки с 1:2, което прати "плавите" директно на Световното първенство за сметка на иберийците.

След последния съдийски сигнал дори Кристиано Роналдо трудно сдържаше сълзите си на "Ещадио Да Луж", но въпреки това написа в социалните мрежи, че място за извинения няма.

"Футболът постоянно ни показва, че понякога дори най-ветровитите пътища водят към най-желаното място. Вчерашният резултат беше тежък за нас, но не и толкова, че да ни пречупи. Целта да бъдем на Световното първенство през идната година продължава да е на дневен ред и знаем, че трябва да стигнем там. Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар", написа Роналдо.

Кои ще бъдат съперниците на "мореплавателите" по пътя им към Катар 2022, ще стане ясно на 26 ноември по време на жребия за плейофите, които ще се изиграят през март догодина.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тото Волф се оплака от решенията на рейс-контрола в Бразилия
Тото Волф се оплака от решенията на рейс-контрола в Бразилия
100% от изборните книжа в София-град са обработени
100% от изборните книжа в София-град са обработени