НОВИНИ

Леброн с личен рекорд за сезона при успех на Лейкърс

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:47, 22.01.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Баскетбол
леброн личен рекорд сезона успех лейкърс

"Езерняците" надиграха тима на Милуоки със 113:106 в мач от редовния сезон на НБА, а за Леброн това беше най-силния двубой през кампанията, отбелязвайки 34 точки за успеха.

За шампионите това беше 12-ти успех от началото на сезона, след като в последния кръг допуснаха обрат при загубата си от Голдън Стейт Уориърс, което бе четвъртото им поражение през кампанията ,докато "елените" трябваше да преглътнат шестото си поражения, като имат и девет победи.

Тимът от Лос Анджелис завърши мача с 19/37 в стрелбата от далечно разстояние, като Джеймс отбеляза общо шест тройки от 10 опита, докато Кентавиъс Колдуел-Поуп приключи със 7/10 и общо 23 точки.

За "елените" пък Янис Антетокумбо приключи с 25 точки, 12 борби и 9 отнети топки, а Дру Холидей добави 22 точки.

В друг двубой от снощи, Ар Джей Барет постави личен рекорд, вкарвайки 28 точки за Ню Йорк Никс при успеха им със 119:104 срещу Голдън Стейт. За Никс това беше трети пореден успех в лигата, което им отрежда 7-то място в Източната конференция с баланс 8-8.

За "войните" Стеф Къри отбеляза пет тройки и завърши с 30 точки за Голдън Стейт, които останаха без Дреймънд Грийн още през първата част заради техническо нарушение при спор със съотборник. Уориърс са 7-ми на запад с баланс 8-7.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До 17 февруари в ЦИК може да се подават заявления за изборите
До 17 февруари в ЦИК може да се подават заявления за изборите
Лацио се класира за 1/4 финалите за Купата на Италия
Лацио се класира за 1/4 финалите за Купата на Италия