НОВИНИ

Левски с нов опит да привлече национал

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:24, 11.01.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Български футбол
левски нов опит привлече национал

Отборът на Левски ще използва подготовката си в Хърватия, за да се пробва отново за една от старите си цели - Кристиан Димитров.

Националът е заложен на дузпата, след като неговият Хайдук е разтърсен на всички нива. Отборът разочарова през есенния полусезон, завършвайки едва на 5-ото място във временното класиране и е на цели 16 точки зад лидера Динамо (Загреб), който отново върви уверено към титлата.

Очаква се новият треньор на Хайдук да направи жестока чистка в отбора, твърдят медиите в страната. Той трябва да посочи вратата на цели 15 играчи. Сред тях попада и Кристиан Димитров.

В същото време защитникът отдавна е в полезрението на Левски. Преди време "сините" отправиха няколко оферти за него и дори се бяха договорили с бившия му клуб Ботев (Пловдив) за цената му, но самият футболист отказа да премине на "Герена", а впоследствие бе продаден в Хърватия.

От Левски търсят попълнения в защита, а Димитров е идеален вариант като години и качества, пише "Мач Телеграф". Стига само този път да приеме предложението им. Иначе той има договор с хърватите до 2023 година.

През лятото от Левски се опитаха да върнат у нас и Петко Христов от Фиорентина, но не им се получи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Германия въвежда задължителен PCR тест за влизащите от България
Германия въвежда задължителен PCR тест за влизащите от България
Няма проблеми с язовирите и реките в Пловдивска област
Няма проблеми с язовирите и реките в Пловдивска област