НОВИНИ

Левски ще се опита да вземе първа победа като гост на ЦСКА 1948 след повече от две години

Двубоят на стадиона в Бистрица е тази вечер от 19:15 часа.

ЦСКА 1948 Левски
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
08:38, 15.09.2024
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

С нови три мача продължава изтегленият 12-и кръг в Първа лига. От 17:00 часа Черно море е домакин на Арда, от 19:15 е мачът ЦСКА 1948 - Левски, а от 21:30 Крумовград ще посрещне Лудогорец.

Точно преди паузата за националните тимове Арда успя да спечели първата си точка като гост, която дойде срещу Славия в "Овча купел". Апетитът идва с яденето за момчетата на Александър Тунчев, които ще искат да затвърдят представянето си и във Варна.

Черно море на свой ред е силен домакин, така че Илиан Илиев и компания ще искат на всяка цена да спечелят нова победа пред своите фенове.

Левски гостува в Бистрица, а обичайно там "сините" винаги изпитват трудности. Повече от две години Левски не е постигал победа при визитите си на ЦСКА 1948 и почти всеки път "червените" успяват да изтормозят максимално съперника. Въпреки това, Левски продължава да е лидер във временното класиране, като има 16 точки, докато ЦСКА 1948 е девети с девет точки, но пък "червените" влязоха в серия от два поредни мача, в които побеждават и определено възвръщат по-сериозния си облик, който показваха през последните години.

В последния двубой за деня се очаква Лудогорец да вземе своето и то с лекота. Крумовград определено не се представя добре през този сезон. Атанас Рибарски е новият треньор начело на отбора, но сякаш стилът, който той изповядва, не може да бъде прекалено лесно приет от футболистите. Те определено се измъчват и не могат да постигнат резултат, а Лудогорец е прекалено голяма хапка в този момент за селекцията на Крумовград.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Въздушна тревога е обявена в Израел след изстрелване на ракета от Йемен
Въздушна тревога е обявена в Израел след изстрелване на ракета от Йемен