НОВИНИ

Луис Енрике: Не съм доволен от резултата

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:44, 26.03.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
луис енрике съм доволен резултата

Селекционерът на националния отбор на Испания Луис Енрике остана разочарован от равенството на неговия тим срещу Гърция на старта на квалификациите за Световното първенство в Катар.

"Ла Фуриа Роха" завърши 1:1 с южните ни съседи в мача, игран на "Лос Карменес" в Гранада, като гостите се добраха до точката с единствения си точен удар в срещата.

"Със сигурност не съм доволен от резултата. Играхме с добър ритъм и притиснахме съперника, но не не създадохме достатъчно положения, които да ни дадат по-комфортен аванс. Срещу Грузия няма да е по-различно. Грузинците ще използват същите оръжия срещу нас. Ние обаче няма да се откажем да играем атакуващо и с мисълта за голове. В крайна сметка днешният резултат не променя нищо. Той няма да се отрази на това как ще изглеждаме в следващите мачове", добави бившият наставник на Барселона.

Въпреки негативния резултат, Испания продължава с една невероятна серия, която датира от 1993 година. Тогава за последно "Ла Фуриа" загуби мач в квалификации за участие на Световно първенство, отстъпвайки на Дания. От тогава "иберийците" са записали 50 победи и 14 равенства.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манчини: През първата част действахме почти перфектно
Манчини: През първата част действахме почти перфектно
Сестри Стоеви са на полуфинал в Орлеан
Сестри Стоеви са на полуфинал в Орлеан