НОВИНИ

Максималните температури ще достигнат 19 градуса

Снимка: БГНЕС/Архив
bnt avatar logo
от БНТ
13:14, 02.01.2023
Чете се за: 01:35 мин.
У нас
Слушай новината

Предимно слънчево и топло за периода време ни очаква днес. Ще бъде и почти тихо, с максимални температури между 14 и 19 градуса, в районите с по-трайна мъгла малко по-ниски.

Утре сутринта на места в низините и котловините видимостта отново ще е намалена. Около обяд ще се появи слаб, в Северна България до умерен вятър от запад-северозапад. През деня ще е предимно слънчево. Ще се задържи и топло, с максимални температури между 13 и 18 градуса.

В сутрешните часове и на отделни места по Черноморието видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури в курортите ще са до около 13 - 15 градуса, на Алеко ще е 6 градуса.

Слънчево време ще преобладава и на Балканите утре. Към края на деня над крайните северозападни райони облачността ще се увеличи, но ще остане без валежи.

У нас в сряда вятърът ще отслабне, а дневните температури слабо ще се понижат. В четвъртък и петък ще преобладава слънчево време и слабо ще се затопли. В събота облачността ще се увеличава.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хърватия в Шенген: Какво се променя по границите?
Хърватия в Шенген: Какво се променя по границите?
Финалът на тенис турнира при мъжете на ЛОИ в Париж ще се играе в три от пет сета
Финалът на тенис турнира при мъжете на ЛОИ в Париж ще се играе в три от пет сета