НОВИНИ

Мария Бакалова опровергава "Гардиън" заради некоректно заглавие

Мария Бакалова
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:18, 14.10.2024
Чете се за: 01:40 мин.
По света
Слушай новината

Българската актриса Мария Бакалова поиска опровержение от британското издание "Гардиън" по повод интервю, което е дала за ролята си на Ивана Тръмп в новия филм за Доналд Тръмп - "Стажантът".

Изданието публикува интервюто в сайта си със следното заглавие: "Мария Бакалова: Тръмп е един от най-злите хора на нашия век", като материалът беше препечатан от множество медии. Оказва се обаче, че думите на актрисата не са по адрес на кандидата за Белия дом, а за някогашния му адвокат Рой Кон - основен персонаж във филма "Стажантът".

От екипа на Мария Бакалова посочват, че оригиналното заглавие е "плод на въображението на журналиста". Предоставили са аудиозапис от интервюто в редакцията на "Гардиън", а точният цитат гласи:

"Във филма Тръмп (в ролята - тупираният Себастиан Стан) е амбициозен, но и леко неловък, тъй като все още е в сянката на своя баща. Впоследствие е напътстван от подлия адвокат Рой Кон (изигран прекрасно от звездата от "Наследници" Джереми Стронг), когото Бакалова описва като "един от най-злите хора на нашия век".

След изпратената позиция "Гардиън" промени заглавието: "Хората са сложни: Мария Бакалова за Доналд Тръмп и ролята ѝ на Ивана в "Стажантът".

Лентата тръгва по кината от петък, 18 октомври.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Берое не се огъна пред непримиримостта на Академик
Берое не се огъна пред непримиримостта на Академик
Марица завърши предсезонната си подготовка с победа срещу ЦСКА
Марица завърши предсезонната си подготовка с победа срещу ЦСКА